Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

*Iσχυεi για παραγγελίες έως 2kg

Αναζήτηση
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 10€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€ ΕΩΣ 2KG
WEB PRICE ONLY
ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ 10:00 - 17:00
Τι είναι τα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής Neubria;

Τι είναι τα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής Neubria;

Νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής ονομάζεται το διατροφικό σκεύασμα που περιέχει ουσίες που εμπλέκονται στις λειτουργίες του εγκεφάλου με αποτέλεσμα να βελτιώνουν τη νοητική και την πνευματική απόδοση. Γνωστές νοοτροπικές ουσίες με αποδεδειγμένα αποτελέσματα είναι η καφεϊνη, το τζίνσενγκ, το τζίνγκο μπιλόμπα, το μπακόπα, το φασκόμηλο, η θεανίνη, η χολινή, οι βιταμίνες Β6, Β12, το φολικό οξύ κ.α.

Γνωρίστε μερικές φυσικές νοοτροοπικές ουσίες και πως μπορούν να ενισχύσουν τον οργανισμό σας:

Καφεϊνη: Η καφεΐνη είναι η πιο διαδεδομένη ψυχοδραστική ουσία στον κόσμο. Βρίσκεται φυσικά σε καφέ, κακάο, τσάι, ξηρούς καρπούς και γκουαράνα. Μπορεί επίσης να ληφθεί ως συμπλήρωμα, είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλες ουσίες. Η καφεΐνη αυξάνει την εγρήγορση και την προσοχή σας και μειώνει το χρόνο αντίδρασης.

L Theanine: Η θεανίνη είναι ένα αμινοξύ που βρίσκεται στο τσάι που μπορεί να αυξήσει τα συναισθήματα της ηρεμίας και συνδέεται με την αυξημένη δημιουργικότητα. Η αποτελεσματικότητά της είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν συνδυάζεται με καφεΐνη. Για αυτόν τον λόγο, χρησιμοποιούνται συχνά μαζί σε συμπληρώματα βελτίωσης της απόδοσης.

Bacopa monnieri: Το μπακόπα είναι ένα αρχαίο βότανο που χρησιμοποιείται στην αγιουρβέδικη ιατρική για την ενίσχυση της λειτουργίας του εγκεφάλου. Αρκετές μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι τα συμπληρώματα με μπακόπα μπορούν να επιταχύνουν την επεξεργασία πληροφοριών στον εγκέφαλό σας, να μειώσουν τους χρόνους αντίδρασης και να βελτιώσουν τη μνήμη. Το Bacopa monnieri προστατεύει τον εγκέφαλό σας από το οξειδωτικό στρες και βελτιώνει τη σηματοδότηση στον ιππόκαμπο σας, μια περιοχή του εγκεφάλου σας στην οποία επεξεργάζονται αναμνήσεις. Τα αποτελέσματα του μπακόπα δεν γίνονται άμεσα αισθητά. Επομένως θα πρέπει να λαμβάνεται για αρκετούς μήνες για μέγιστο όφελος.

Rhodiola Rosea: Η ροδιόλα είναι ένα προσαρμογόνο βότανο που βοηθά το σώμα σας να χειριστεί το άγχος πιο αποτελεσματικά. Αρκετές μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι τα συμπληρώματα Rhodiola rosea μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεση και να μειώσουν τα συναισθήματα εξουθένωσης τόσο σε ανήσυχα όσο και σε άτομα με έντονο άγχος. Η λήψη μικρών ημερήσιων δόσεων Rhodiola rosea έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την ψυχική κόπωση και αυξάνει τα συναισθήματα ευεξίας σε φοιτητές κατά τη διάρκεια αγχωτικών περιόδων εξετάσεων.

Panax Ginseng: Το τζίνσενγκ είναι ένα αρχαίο φαρμακευτικό φυτό που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της λειτουργίας του εγκεφάλου. Έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την κόπωση του εγκεφάλου και βελτιώνει σημαντικά την απόδοση σε δύσκολες πνευματικές εργασίες. Η δράση του μπορεί να οφείλεται στην ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση του, η οποία βοηθάει στην προστασία του εγκεφάλου σας από το οξειδωτικό στρες και ενισχύει τη λειτουργία του. Μελέτες έχουν δείξει ότι το σώμα σας μπορεί να προσαρμοστεί στο ginseng, καθιστώντας το λιγότερο αποτελεσματικό μετά από αρκετούς μήνες χρήσης.

Gingko Biloba: Τα εκχυλίσματα από τα φύλλα του δέντρου τζίνγκο μπιλόμπα μπορεί επίσης να έχουν θετικά αποτελέσματα στον εγκέφαλό σας. Τα συμπληρώματα Ginkgo biloba έχουν αποδειχθεί ότι βελτιώνουν τη μνήμη σε υγιείς ηλικιωμένους όταν λαμβάνονται καθημερινά για έξι εβδομάδες . Η λήψη του τζίνγκο μπιλόμπα πριν από μια εξαιρετικά αγχωτική εργασία μειώνει επίσης την υψηλή αρτηριακή πίεση που σχετίζεται με το στρες και μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, ενός τύπου ορμόνης του στρες. Ορισμένα από αυτά τα οφέλη μπορεί να οφείλονται στην αυξημένη ροή αίματος στον εγκέφαλο μετά τη λήψη συμπληρωμάτων με Ginkgo biloba.

Τι ακριβώς είναι τα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής Neubria;

Όπως λέει και η λέξη “νοοτροπικά” (“νους” + “τρέπω”, γυρίζω), τα Neubria κάνουν το μυαλό σας να “παίρνει στροφές”. Βελτιώνουν τις πνευματικές σας λειτουργίες και βοηθούν τον εγκέφαλο να ξεκλειδώσει.
Τα έξυπνα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής Neubria είναι ενισχυμένα με φυσικά βότανα για ένα υγιές μυαλό και σώμα. Για αυτό ειναι και κατάλληλα για vegan.

Γνωρίστε τη σειρά νοοτροπικών συμπληρωμάτων Neubria:

Neubria Charge Energy: Ενέργεια και εγρήγορση

Το Neubria Charge είναι ένα ενεργειακό συμπλήρωμα διατροφής για όσους νιώθουν εξάντληση, δουλεύουν πολλές ώρες και νιώθουν κόπωση, έχουν κενά ενέργειας μέσα στην ημέρα, αθλούνται και έχουν δραστήρια ζωή.
Περιέχει:
  • Μείγμα βοτάνων Charge Up με 4 είδη Τζίνσενγκ: Κορεάτικο, Αμερικάνικο, Περουβιανλό (Maca) και Σιβηριανό.
  • Καφεϊνη από Guarana σε συνδυασμό με θεανίνη για μέγιστη εγρήγορση και ενέργεια για πολλές ώρες, χωρίς να προκαλείται ένταση εκνευρισμό.
  • Σύμπλεγμα βιταμινών Β (Β3, Β5, Β6, Β12 και φολικό οξύ) για περισσότερη ενέργεια.

Neubria Spark Memory: Μνήμη και πνευματική απόδοση

Το Neubria Spark είναι ένα 2-σε-1 νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής και πολυβιταμίνη για όσους ξεχνούν έυκολα, δυσκολεύονται να θυμηθούν γεγονότα και πληροφορίες, θέλουν να ενισχύσουν την μνήμη τους και θέλουν να βελτιώσουν την πνευματική τους απόδοση.
Περιέχει:
  • Μείγμα βοτάνων Clarity με κουρκουμά, μπακόπα, τζίνγκο μπιλόπα, δενδρολίβανο, Φασκόμηλο και ασβαγκάντα για καλύτερη πνευματική απόδοση και ικανότητα ανάκλησης πληροφοριών.
  • Κιτικολίνη, Συνένζυμο Q10 και βιταμίνες Β για ενέργεια στον εγκέφαλο.
  • 22 απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου και την υποστήριξη του ανοσοποιητικού.

Neubria Edge Focus: Συγκέντρωση και διαύγεια.

Το Neubria Edge είναι ένα 2-σε-1 νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής και πολυβιταμίνη για όσους δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν, διαβάζουν και θέλουν μέγιστη συγκέντρωση, κάθονται πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή και νιώθουν τα μάτια τους κουρασμένα.
Περιέχει:
  • Μείγμα βοτάνων Mastermind με ασβαγκάντα, τζίνγκο μπιλόπα, ροντιόλα, φασκόμηλο, δενδρολίβανο, μύρτιλο και μπακόπα για βέλτιστη πνευματική απόδοση και συγκέντρωση.
  • Συνένζυμο Q10, κιτικολίνη και καφεϊνη για εγρήγορση, λουτεϊνη και ζεαξανθίνη για τα μάτια.
  • 22 απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου και την υποστήριξη του ανοσοποιητικού.

Neubria Shine Mood: Διάθεση και ισορροπία.

Το Neubria Shine είναι ένα 2-σε-1 νοοτροπικό συμπλήρωμα και πολυβιταμίνη για όσους θέλουν να έχουν καλύτερη διάθεση, έχουν συχνές εναλλαγές διάθεσης, νιώθουν συναισθηματική αστάθεια και τους βαραίνουν οι υποχρεώσεις.
Περιέχει:
  • Μείγμα βοτάνων Shine Bright με κουρκουμά, ασβαγκάντα, σαφράν και ροντιόλα για καλή διάθεση και συναισθηματική ισορροπία.
  • Κιτικολίνη και βιταμίνες Β για ενέργεια στον εγκέφαλο.
  • 22 απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα για καλή ψυχολογική λειτουργία και υποστήριξη του ανοσοποιητικού.

Neubria Drift Sleep: Ύπνος και χαλάρωση

Το Neubria Drift είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για όσους δυσκολεύονται να κοιμηθουν, κάνουν άστατο ύπνο, νιώθουν κούραση το πρωί που ξυπνούν, θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα του ύπνου τους και έχουν υπερένταση πριν τον ύπνο.
Περιέχει:
  • Μείγμα βοτάνων Bliss με λυκίσκο, χαμομήλι, σαφράν και μελισσόχορτο για χαλάρωση.
  • Μαγνήσιο, Βιταμίνη D, φολικό οξύ και τρυπτοφάνη για την υποστήριξη ενός υγιούς ύπνου.

Ξεκλεiδώστε τον εγκέφαλό σας με τα έξυπνα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής Neubria και καλύψτε την κάθε σας ανάγκη.

Ενεργεια - Μνήμη - Συγκέντρωση - Διάθεση - Ύπνος

follow us on instagram