Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60.00€

*Iσχυεi για παραγγελίες έως 2kg

Αναζήτηση
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 10€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€ ΕΩΣ 2KG ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ
WEB PRICE ONLY
ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ 10:00 - 17:00

Primer προσώπου

Η κατηγορία Primer προσώπου στο Goodlife Pharmacy προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα που δημιουργούν την ιδανική βάση για ένα άψογο μακιγιάζ, προσφέροντας μακράς διαρκείας αποτελέσματα και προστασία για την επιδερμίδα.

Οι Primer προσώπου συνιστούνται για να εξομαλύνουν την υφή της επιδερμίδας, να μειώσουν την εμφάνιση των πόρων και να προετοιμάσουν το δέρμα για την εφαρμογή του μακιγιάζ, προσφέροντας ταυτόχρονα ενυδάτωση και προστασία από τις επιβλαβείς επιπτώσεις των εξωτερικών παραγόντων.

Ανακαλύψτε την ποικιλία μας με Primer προσώπου που ταιριάζουν σε κάθε τύπο επιδερμίδας και απαιτήσεις μακιγιάζ για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο Goodlife Pharmacy θα βρείτε:

  • Ματ Primer που ελέγχουν τη λιπαρότητα της επιδερμίδας.
  • Ενυδατικά Primer που προσφέρουν ενυδάτωση και λάμψη.
  • Προϊόντα με αντιοξειδωτικά για προστασία από την πρόωρη γήρανση.
  • Εξειδικευμένες φόρμουλες που εξομαλύνουν την επιδερμίδα και ελαχιστοποιούν τις ατέλειες.

Επιλέξτε τον ιδανικό Primer προσώπου για να ενισχύσετε την εμφάνισή σας και να δημιουργήσετε ένα μακιγιάζ που διαρκεί, με τη βοήθεια της Goodlife Pharmacy.

Φίλτρα
Ακόμα περισσότερες επιλογές για σένα!
-40%
follow us on instagram