Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

*Iσχυεi για παραγγελίες έως 2kg

Αναζήτηση
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 10€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€ ΕΩΣ 2KG
WEB PRICE ONLY
ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ 10:00 - 17:00
Post Summer Skincare: Περιποίηση δέρματος μετά το καλοκαίρι

Post Summer Skincare: Περιποίηση δέρματος μετά το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι επιβάρυνε καθημερινά το δέρμα σας: Ο ήλιος, το νερό, το αλάτι και η αντηλιακή κρέμα αφήνουν ρύπους και το αφυδατώνουν. Τώρα που αλλάζει ο καιρός, θα πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος που φροντίζετε το δέρμα σας.

Διαβάστε τις καλύτερες συμβουλές και προϊόντα για την περιποίηση του δέρματός σας μετά το καλοκαίρι.

Τέλος οι διακοπές όχι μόνο για εσάς, αλλά και για το δέρμα σας. Πίσω στην καθημερινότητα και στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς.

Στις διακοπές, ίσχυαν διαφορετικοί κανόνες, η καθημερινότητα ήταν πολύ μακριά. Συνεπώς, δεν είναι τόσο εύκολο να επιστρέψετε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Είναι μία ευκαιρία όμως να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην φροντίδας του δέρματός σας και να αξιολογήσετε την παλιά σας ρουτίνα ομορφιάς.

  • Είχε και έχει τα αποτελέσματα που θέλατε;
  • Δίνει στο δέρμα σας όλα όσα χρειάζεται;
  • Νιώθετε καλά με αυτή;


Χρησιμοποιήστε την "επαναφορά" μετά τις διακοπές σας ως μια νέα αρχή για εσάς και το δέρμα σας!

Η ηλιοθεραπεία, το χλώριο και το αλμυρό νερό, ο άνεμος και ο αέρας των κλιματιστικών δεν αφήνουν το δέρμα αλώβητο. Ενώ το δέρμα εξακολουθεί να φαίνεται φρέσκο και νεανικό κατά τη διάρκεια της περιόδου διακοπών, η επιδερμίδα σας σύντομα φαίνεται κουρασμένη και χλωμή.

Στην πραγματικότητα, το δέρμα αντιδρά στον ήλιο με οίδημα (ελαφρύ πρήξιμο). Φαίνεται παχουλό και φρέσκο προς το παρόν, αλλά δυστυχώς αυτό δεν διαρκεί πολύ. Επιπλέον, η κεράτινη στοιβάδα (ανώτερο στρώμα του δέρματος) πυκνώνει λόγω των καλοκαιρινών "ταλαιπωριών”.

Μόλις αρχίσει το φθινόπωρο και επιστρέψουμε στα γραφεία μας, το λαμπερό μας μαύρισμα υποχωρεί και βλέπουμε την πλήρη έκταση και επίδραση ενός ηλιόλουστου καλοκαιριού: μικρές και μεγαλύτερες κηλίδες, πανάδες, κουρασμένη επιδερμίδα, και θαμμένες μικρές ρυτίδες – ειδικά γύρω από τα τυφλωμένα από τον ήλιο μάτια.

Θυμηθείτε ότι ο πρώτος παράγοντας γήρανσης του δέρματος είναι η φωτογήρανση από την ηλιακή ακτινοβολία.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε τώρα:

Το δέρμα σας χρειάζετε υγρασία, απολέπιση και ενυδάτωση!

Οι σύμμαχοί σας σε αυτό: Scrubs, peelings, οροί και ενυδατικές κρέμες προσώπου και σώματος!

Peelings για λαμπερό όμορφο δέρμα

Μετά την επιβάρυνση του δέρματος με τις “επιθέσεις” του καλοκαιριού, το δέρμα σας ξεφλουδίζει για να αποβάλλει τα νεκρά του κύτταρα. Μπορείτε να τα αφαιρέσετε απαλά με τη βοήθεια προϊόντων απολέπισης.

Τρίψετε απαλά το δέρμα σας σε συνδυασμό με κάποιο scrub ή peeling. Με αυτόν τον τρόπο, προωθείτε την κυκλοφορία του αίματος του δέρματός σας και διεγείρεται η αναγεννητική του ικανότητα.

Επιπλέον, το δέρμα, μετά από ένα peeling, είναι ιδιαίτερα δεκτικό σε πολύτιμα συστατικά. Είναι λοιπόν μία ευκαιρία να καλύψετε τις ανάγκες του δέρματός σας καθώς τα προϊόντα ομορφιάς θα έχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Επόμενο βήμα; Αποκτάσταση της υγρασίας του δέρματός!

1. Οι εξαιρετικά συμπυκνωμένοι οροί (serum) ή αμπούλες δίνουν ένα boost ενυδάτωσης και βοηθούν την κρέμα σας να έχει ένα ενισχυμένο αποτέλεσμα.

            


2. Ακόμα πιο σημαντική τώρα είναι μια κρέμα με συστατικά υψηλής ποιότητας που ενυδατώνουν και εξουδετερώνουν τις ρυτίδες ξηρότητας.

            

3. Ενυδατικές μάσκες υποστηρίζουν επίσης το δέρμα και το βοηθούν να αναγεννηθεί και να ενυδατωθεί σε βάθος.

Όταν επιλέγετε τα προϊόντα φροντίδας σας, βασιστείτε σε συστατικά που παρέχουν και δεσμεύουν την υγρασία. Μια καλή επιλογή είναι τα προϊόντα που περιέχουν υαλουρονικό οξύ.

Μια νέα ισορροπία για το δέρμα!

Όταν ο καιρός αλλάζει, το δέρμα προσαρμόζεται στις νέες προκλήσεις. Μετά το καλοκαίρι, το δέρμα χρειάζεται μια νέα ισορροπία για να αγκαλιάσει το φθινόπωρο. Για να αποφύγετε το ξηρό δέρμα το φθινόπωρο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πλούσιες σε συστατικά ενυδατικές κρέμες. Όχι άλλο ελαφριές υφές καλοκαιρινής φροντίδας! Το δέρμα είναι τώρα απασχολημένο με το να ανακάμπτει από τις πιέσεις του καλοκαιριού και να διατηρεί την υγρασία του. Βοηθήστε το να βρει μια νέα ισορροπία με καλή φροντίδα και προϊόντα περιποίησης του δέρματος.

Επιστροφή λοιπόν στην καθημερινότητα με νέα ρουτίνα ομορφιάς γιατί μπορεί να χάνουμε σιγά σιγά το μαύρισμα του καλοκαιριού αλλα δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσουμε και την λάμψη μας!

follow us on instagram