Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

*Iσχυεi για παραγγελίες έως 2kg

Αναζήτηση
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 10€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€ ΕΩΣ 2KG
WEB PRICE ONLY
ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ 10:00 - 17:00
Αντηλιακό Προσώπου: Αυτές είναι οι καλύτερες κρέμες για κάθε ανάγκη

Αντηλιακό Προσώπου: Αυτές είναι οι καλύτερες κρέμες για κάθε ανάγκη

Ψάχνεις για το καλύτερο αντηλιακό προσώπου τώρα που καλοκαιριάζει; Σου παρουσιάζουμε τα καλύτερα αντηλιακά που δοκίμασε η ομάδα μας. Βρες το καλύτερο προϊόν για τον τύπο του δέρματός σου παρακάτω:

Αντηλιακό προσώπου: Anti-age

Δες τα 5 καλύτερα αντηλιακά με αντιγηραντική δράση

  • Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Αντηλιακό Προσώπου Κατά Της Φωτογήρανσης SPF50 40ml
    Το Vichy UV-AGE DAILY παρέχει προηγμένη αντηλιακή προστασία UVB και UVA προλαμβάνοντας και διορθώνοντας ρυτίδες και κηλίδες.
  • La Roche Posay Anthelios Age Correct Αντηλιακό Προσώπου Κατά Των Σημαδιών Της Γήρανσης SPF50 50ml
    Νέα γενιά αντηλιακής προστασίας που προλαμβάνει και διορθώνει τα σημάδια φωτογήρανσης σε 4 εβδομάδες. Προστασία ευρέος φάσματος με ενεργά δερματολογικά συστατικά, όπως Υαλουρονικό Οξύ, Νιασιναμίδη και PHE Resorcinol.
  • Lierac Sunissime Fluide Protecteur Energisant Anti-Age Global SPF50 Visage 40ml
    Η ενεργή υφή, με εθιστικό καλοκαιρινό άρωμα, δημιουργεί ένα ανεπαίσθητο φιλμ, για άμεση προστασία του δερματικού φραγμού. Εξαιρετικά λεπτή, σμίγει ολοκληρωτικά με την επιδερμίδα αφήνοντας ένα αόρατο τελείωμα.
  • Frezyderm Sun Screen Cream To Powder Αντηλιακό Προσώπου SPF50+ 50ml
    Στηριγμένο στην καινοτομία Transforming Τextures, μόλις το αντηλιακό εφαρμοστεί στο δέρμα, η υφή του μετατρέπεται σταδιακά από ελαφριά κρέμα σε μία μοναδική αίσθηση πούδρας. Παράλληλα, το ευεργετικό για το δέρμα εκχύλισμα λευκής παιώνιας* - White Peony Pure Skin Benefits - ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, μειώνει τη διαδερμική απώλεια υγρασίας και βελτιώνει τους μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας.
  • Avene Soins Solaire Anti-age SPF50+ 50ml
    Η Avène Soins Solaires Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ Αντιγηραντικής Δράσης προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB και ενυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα. Χάρη στο Ιαματικό Νερό της Avène και στον συνδυασμό της ασκοφιλίνης και του Sunsitive συμπλέγματος προστασίας, καταπραϋνει το δέρμα ενώ συμβάλλει στην πρόληψη της φωτο-γήρανσης.

Αντηλιακό προσώπου: Πανάδες - Anti-Spot

Αυτά είναι τα καλύτερα αντηλιακά για πανάδες και κηλίδες

  • Ducray Melascreen UV Light Cream Anti-Brown Spots SPF50 40ml
    H Ducray Melascreen UV Αντηλιακή κρέμα για το κανονικό δέρμα με μη λιπαρή υφή επιτρέπει τον περιορισμό και την ελάττωση των υπερχρωμιών και των καφέ κηλίδων από τον ήλιο και τα σημάδια φωτογήρανσης.
  • Apivita Bee Sun Safe Anti-Spot & Anti-Age SPF50 50ml
    Αντηλιακή κρέμα με βελούδινη, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και άνετη. Χαρίζει υψηλή προστασία και ενισχυμένη 2 σε 1 δράση κατά των πανάδων και των ρυτίδων. Είναι επίσης πολύ ανθεκτική στο νερό.
  • La Roche Posay Anthelios Pigment Correct Αντηλιακό Προσώπου Για Κηλίδες Με Χρώμα SPF50+ 50ml
    Αντηλιακή κρέμα La Roche Posay νέας γενιάς που προστατεύει από τη φωτογήρανση που προκαλείται από τη καθημερινή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και βοηθά στη διόρθωση, προσφέροντας ορατή μείωση της υπερμελάγχρωσης. Πολύ υψηλή προστασία ενάντια σε UVB/UVA, κατά της ρύπνανσης και με αντιοξειδωτική δράση. Δοκιμασμένο και σε ευαίσθητο δέρμα.
  • Vichy Capital Soleil Anti Spot 3-in-1 Αντηλιακή Προσώπου Κατά Των Κηλίδων Με Χρώμα SPF50+ 50ml
    Αντιηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα για φροντίδα των κηλίδων 3 σε 1. Μη λιπαρή υφή με "στεγνό" τελείωμα & πολύ υψηλή προστασία.

Αντηλιακό προσώπου: Ακμή και λιπαρότητα

Αυτά είναι τα καλύτερα αντηλιακά για ακνεΐκά δέρματα και δέρματα με τάση λιπαρότητας.

  • Avene Cleanance Solaire Teinte SPF50+ 50ml
    Το Avène Cleanance Solaire Αντηλιακό Προσώπου SPF 50+ με Χρώμα προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία στο λιπαρό δέρμα με τάση ακμής. Χάρη στην υφή του,αφήνει το δέρμα λαμπερό και φωτεινό. Εμπλουτισμένη σε Μονολαουρίνη, ένα σμηγματορρυθμιστικό δραστικό συστατικό, χαρίζει ματ αποτέλεσμα και ομοιομορφία.
  • Vichy Capital Soleil Matifiant 3-in-1 Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Κατά Tης Λιπαρότητας SPF50+ 50ml
    Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος για καθημερινή χρήση, εμπλουτισμένη με πράσινη Άργιλο και εκχύλισμα Bifidus, για έλεγχο της λιπαρότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας και άμεσο ματ αποτέλεσμα. Αφήνει μια αίσθηση εξυγίανσης, μέχρι και 12 ώρες μετά τη χρήση. Σύνθεση χωρίς έλαια και με τελείωμα πούδρας.
  • Frezyderm AC-Norm Sun Screen Fluid Tinted Αντηλιακό Προσώπου Με Χρώμα SPF50+ 50ml
    Έγχρωμη αντηλιακή υγρή κρέμα προσώπου Frezyderm με αίσθηση πούδρας. Δρα ρυθμιστικά επί του λιπαρού με τάση ακμής δέρματος και παρέχει βακτηριακή προστασία. Η Τεχνολογία Color Adapt Pigments προσαρμόζεται σε όλους τους χρωματικούς τύπους επιδερμίδας και παρέχει ελαφριά κάλυψη. Με λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή που προσφέρει αίσθηση δερματικής άνεσης.
  • La Roche Posay Anthelios Oil Correct Αντηλιακό Προσώπου Για Τις Ατέλειες SPF50+ 50ml
    Αντηλιακή κρέμα La Roche Posay νέας γενιάς που προστατεύει από τη φωτογήρανση που προκαλείται από τη καθημερινή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και βοηθά στη διόρθωση, μειώνοντας την εμφάνιση ατελειών του λιπαρού δέρματος με τάση ακμής. 

Αντηλιακό προσώπου: Ευαίσθητα και αλλεργικά δέρματα

Έχεις ευαισθησίες και δεν ξέρεις ποιο αντηλιακό να διαλέξεις; Διάβασε παρακάτω τις καλύτερες επιλογές για ευαίσθητα δέρματα και αλλεργικά, αλλά και για αντηλιακά για εγκύους για πρόσωπο και σώμα.

  • Avene Intense Protect Fragrance Free Πρόσωπο & Σώμα SPF50 150ml
    Το Intense Protect 50+ είναι κατάλληλο ακόμη και για τις πιο έντονες συνθήκες του ήλιου καθώς και για τους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος.
    Για το δέρμα που είναι πολύ ευάλωτο στον ήλιο: βρέφη από 6 μηνών, παιδιά, έγκυες, πολύ ανοιχτόχρωμους έως ανοιχτόχρομους φωτότυπους, κατά τη διάρκεια ή μετά τη θεραπεία ογκολογικού ασθενή, ουλές και τατουάζ μετά την επανεπιδερμοποίηση, μετά από δερματολογικές πράξεις.
  • Apivita Bee Sun Safe Hydra Sensitive Soothing Face Cream SPF50 50ml
    Αντηλιακή κρέμα για πολύ υψηλή προστασία, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας, με ελαφριά, υποαλλεργική σύνθεση. Χωρίς άρωμα. Πολύ ανθεκτική στο νερό.
  • La Roche Posay Anthelios UVMUNE400 Hydrating Cream Αντηλιακό Προσώπου Για Ευαίσθητα Xωρίς Άρωμα SPF50+ 50ml
    Δοκιμασμένο σε ευαίσθητο, αντιδραστικό και αλλεργικό στον ήλιο δέρμα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και όλους τους φωτότυπους.
    Ultra ανθεκτικό : σε νερό. ιδρώτα και άμμο. Βέλτιστη ανοχή. Μινιμαλιστική σύνθεση που μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή των ματιών. Αόρατη, ενυδατική υφή. Χωρίς άρωμα.
  • Frezyderm Active Sun Screen Sensitive Face & Body Αντηλιακό Για Εγκύους & Ευαίσθητο Δέρμα SPF50 150ml
    Μία υψηλή αντηλιακή προστασία για πρόσωπο και σώμα, κατάλληλη για το ευαίσθητο, αντιδραστικό δέρμα από τη Frezyderm. Συνδυάζοντας 3 επαναστατικές καινοτομίες, καλύπτει την ανάγκη του δέρματος για ολική φροντίδα, εξασφαλίζοντας:

Για την προστασία του προσώπου μας από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ένα αντηλιακό ή μια κρέμα ημέρας με αντηλιακό δείκτη θα πρέπει να εφαρμόζεται στο πρόσωπο και το ντεκολτέ το πρωί. 

Φροντίζουμε το δέρμα μας και το καλοκαίρι με προΐόντα κατάλληλα για τις ανάγκες μας! 

Δες όλα τα αντηλιακά στο www.goodlifepharmacy.gr.

follow us on instagram