Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

*Iσχυεi για παραγγελίες έως 2kg

Αναζήτηση
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 10€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€ ΕΩΣ 2KG
WEB PRICE ONLY
ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ 10:00 - 17:00
Βιταμίνη C και D: Οι δύο βασικές βιταμίνες για γερό ανοσοποιητικό!

Βιταμίνη C και D: Οι δύο βασικές βιταμίνες για γερό ανοσοποιητικό!

Φέτος, εν μέσω πανδημίας Covid-19, θα πρέπει να βρούμε τους καλύτερους τρόπους να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας ενισχύοντας όσο γίνεται περισσότερο το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Θα πρέπει να γνωρίζουμε πως το γερό ανοσοποιητικό είναι το αποτέλεσμα μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής που δεν χτίζεται μέσα σε λίγες μέρες, αλλά απαιτεί χρόνο. Η καθημερινή πρόσληψη βιταμινών θα πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα μας, καθώς θωρακίζουν τον οργανισμό μας από εξωτερικές "επιθέσεις". 

Ποιες είναι δύο βασικές «βιταμίνες-κλειδιά» που χρειάζεται ο οργανισμός σας;

Η βιταμίνη C είναι γνωστή για την ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση, γεγονός που την καθιστά απαραίτητη στην καθημερινότητα. Τα φρούτα και τα λαχανικά αποτελούν τις βασικές πηγές της, ωστόσο μπορείτε να ενισχύσετε την πρόσληψή της επιλέγοντας και κάποιο συμπλήρωμα διατροφής πλούσιο σε βιταμίνη C. Ιδανική είναι η Vitamin C 1000mg της Power Health η οποία είναι διαθέσιμη σε δύο υπέροχες γεύσεις πορτοκάλι και μήλο και συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού.


Βιταμίνη D
Η βιταμίνη D, είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες βιταμίνες και αυτό γιατί συσχετίζουν την έλλειψή της με τα υψηλά ποσοστά γρίπης και θνησιμότητας. Επιπλέον, έχει φανεί κάποια συσχέτιση από μελέτες με την ευεργετική της δράση σε καταστάσεις λοίμωξης του αναπνευστικού. Κάποιες τροφές πλούσιες σε βιταμίνη D είναι ο σολομός, ο τόνος, οι σαρδέλες, τα μανιτάρια, τα αυγά και τα στρείδια.

Και επειδή η πρόσληψη της συγκεκριμένης βιταμίνης δεν είναι εύκολη υπόθεση σας προτείνουμε το συμπλήρωμα διατροφής D-VIt3 2.000iu της σειράς Platinum Range της Power Health.

Αν μέχρι τώρα δεν προσέχαμε όπως πρέπει τον οργανισμό μας, τώρα είναι καιρός να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φροντίζουμε να μένουμε υγιείς με γερό ανοσοποιητικό περισσότερο από ποτέ!

follow us on instagram