Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60.00€

*Iσχυεi για παραγγελίες έως 2kg

Αναζήτηση
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 10€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€ ΕΩΣ 2KG ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ
WEB PRICE ONLY
ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ 10:00 - 17:00

Korres

Παρουσίαση Korres

Η Korres είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης του δέρματος, γνωστή για τη φυσική της φιλοσοφία και τη χρήση βιολογικών συστατικών υψηλής ποιότητας. Ιδρύθηκε με στόχο να προσφέρει προϊόντα που συνδυάζουν την επιστημονική έρευνα με την παράδοση στα ελληνικά φυτικά συστατικά.

Η Korres προσφέρει:

  • Φυτικά Συστατικά: Χρησιμοποιεί ενεργά φυτικά εκχυλίσματα όπως ελληνικό θυμάρι, ελιά και ρόδι για τη φροντίδα του δέρματος.
  • Φυσική Ομορφιά: Προϊόντα για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά που προσφέρουν αποτελεσματική φροντίδα χωρίς παραβλάσματα.
  • Βιώσιμη Ανάπτυξη: Η εταιρεία δεσμεύεται για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, χρησιμοποιώντας φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες και πρακτικές παραγωγής.

Με περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας στην αγορά, η Korres συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την ποικιλία και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, προσφέροντας φυσική, βιολογική και βιώσιμη φροντίδα που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά κάθε ατόμου.

follow us on instagram