Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 70.00€
*Iσχυεi για παραγγελίες έως 2kg
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 70.00€
*Iσχυεi για παραγγελίες έως 2kg
|  | Πλύνετε καλά τα χέρια σας και αποστειρώστε το μπιμπερό και τη θηλή σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. | 
|  | Βράστε φρέσκο νερό και αφήστε το να κρυώσει για 30 λεπτά περίπου μέχρι τους 40° C. Προσθέστε τη σωστή ποσότητα νερού (συμβουλευτείτε τον πίνακα διατροφής) μέσα στο αποστειρωμένο μπιμπερό. Μην χρησιμοποιείτε ξαναβρασμένο νερό. | 
|  | Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που βρίσκεται στο κουτί. Χρησιμοποιείτε πάντα κοφτές μεζούρες. | 
|  | Προσθέστε τη σωστή ποσότητα σκόνης στο νερό, σύμφωνα με τον πίνακα διατροφής. Κλείστε το μπιμπερό και ανακινήστε κάθετα και με μεγάλη ένταση (τουλάχιστον για 10 δευτερόλεπτα) μέχρι να διαλυθεί η σκόνη. Αφαιρέστε το καπάκι του μπιμπερό και τοποθετήστε την αποστειρωμένη θηλή. | 
|  | Ελέγξτε τη θερμοκρασία του γάλακτος (40° C) στον καρπό σας πριν το τάισμα. | 
Σημαντικές οδηγίες