Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

*Iσχυεi για παραγγελίες έως 2kg

Αναζήτηση
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 10€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€ ΕΩΣ 2KG
WEB PRICE ONLY
ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ 10:00 - 17:00
Αντηλιακά με χρώμα: Δοκιμάσαμε τα καλύτερα για κάθε επιδερμίδα!

Αντηλιακά με χρώμα: Δοκιμάσαμε τα καλύτερα για κάθε επιδερμίδα!

Ψάχνετε για αντηλιακό με χρώμα; Οι σύμβουλοι ομορφιάς μας έριξαν μια ματιά στα καλύτερα προϊόντα και τα έβαλαν κάτω από το μικροσκόπιο στη δοκιμή.

Εδώ είναι τα αγαπημένα μας για κάθε επιδερμίδα!

Το αντηλιακό με χρώμα είναι απαραίτητο για κάθε τσάντα ομορφιάς! Δεν προστατεύει μόνο το δέρμα μας από την επικίνδυνη υπεριώδη ακτινοβολία, αλλά προσφέρει ενυδάτωση, αντιγήρανση και χρώμα στο πρόσωπο. Η τέλεια επιλογή για καλοκαιρινές διακοπές, όπου το μακιγιάζ είναι περιττό ούτως ή άλλως και το αντηλιακό με χρώμα είναι σημαντικό μέρος της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας.

Γιατί χρειάζεστε αντηλιακό με χρώμα;

Τα αντηλιακά με χρώμα και τα αντηλιακά γενικά είναι εξαιρετικά σημαντικά επειδή προστατεύουν το δέρμα σας από την επικίνδυνη ακτινοβολία UVB και UVA και προστατεύουν τόσο από τη φωτογήρανση όσο και από τον καρκίνο του δέρματος. Εάν βγείτε από το σπίτι χωρίς αντηλιακό, διατρέχετε σημαντικά μεγαλύτερο κίνδυνο βλάβης του δέρματος και επιταχύνεται η γήρανση του δέρματος. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν καλά αντηλιακά στην αγορά που δεν είναι ούτε λιπαρά, ούτε έχουν βαριά υφή και είναι ελάχιστα αισθητά στο δέρμα. Και ακόμη και για τους λάτρεις των φυσικών καλλυντικών, υπάρχουν πλεον φυσικά αντηλιακά για το πρόσωπο, τα οποία είναι ελαφρώς χρωματισμένα με οξείδιο του σιδήρου. Τα αντηλιακά με χρώμα είναι λοιπόν ένα must have στην καθημερινή σας ρουτίνα, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δεν έχετε βρει ακόμα ένα αγαπημένο; Ίσως υπάρχει ένα για εσάς εδώ.

Ποιο είναι το καλύτερο αντηλιακό με χρώμα για το πρόσωπό σας; Αυτό που θα χρησιμοποιείτε! Γι 'αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να βρείτε ακριβώς το σωστό προϊόν που ταιριάζει στις επιθυμίες και τις ανάγκες του δέρματός σας.

Αντηλιακά προσώπου με χρώμα για το λιπαρό δέρμα

Οι oil-free gel κρέμες ή οι εξαιρετικά λεπτόρρευστες κρέμες χωρίς λιπαρότητα είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για την καθημερινή αντηλιακή φροντίδα του λιπαρού δέρματος. Παρέχουν την απαραίτητη αντηλιακή προστασία και υγρασία, με ματ αποτέλεσμα και αποτρέπουν την ανεπιθύμητη λάμψη και γυαλάδα. Αφήνουν επίσης στο δέρμα σας μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας - και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν βάση για το μακιγιάζ σας.

La Roche Posay Anthelios UVMUNE 400 Oil Control TInted Gel Cream 50ml

  • Πολύ υψηλή προστασία κατά της βαθιάς κυτταρικής βλάβης
  • Εξαιρετικά ανθεκτικό: σε νερό και άμμο
  • Ματ αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα χωρίς γυαλάδα
  • Δοκιμασμένο σε ευαίσθητο, αντιδραστικό και μη ανεκτικό δέρμα
  • Υψηλή ανοχή. Δεν τσούζει τα μάτια
  • Σε υφή gel cream. Με υποαλλεργικό άρωμα

Τo Anthelios UVMUNE 400 Oil Control Gel Cream SPF50+ με χρώμα της La Roche-Posay είναι μία αντηλιακή κρέμα προσώπου για το λιπαρό δέρμα με MEXORYL400, το πιο αποτελεσματικό αντηλιακό φίλτρο κατά των πιο επιβλαβών ακτίνων.

Avene Cleanance Solaire Teinte SPF50+ 50ml

23.40€
ΕΚΠΤΩΣΗ: -40%
14.04€

  • Εξαιρετικά ελαφριά υφή
  • Ματ τελείωμα
  • Απαλή, με διακριτικό χρώμα υφή

Το Avène Cleanance Solaire Αντηλιακό Προσώπου SPF 50+ με χρώμα προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία στο λιπαρό δέρμα με τάση ακμής. Χάρη στην υφή του,αφήνει το δέρμα λαμπερό και φωτεινό. Εμπλουτισμένο σε Μονολαουρίνη, ένα σμηγματορρυθμιστικό δραστικό συστατικό, χαρίζει ματ αποτέλεσμα και ομοιομορφία.

Vichy Capital Soleil Dry Touch Tinted Face Fluid SPF50 50ml

22.35€
ΕΚΠΤΩΣΗ: -40%
13.41€

  • Ματ αποτέλεσμα - κατά της γυαλάδας
  • Σύστημα φίλτρων με βάση το Mexoryl® για προστασία ευρέος
    φάσματος UVA-UVB
  • Προστατεύει από την φωτογήρανση

Αντηλιακά προσώπου με χρώμα κατά των πανάδων και των κηλίδων

Η ηλιακή ακτινοβολία και οι ρύποι μπορούν να προκαλέσουν διαταραχές της χρωστικής της επιδερμίδας. Είναι λοιπόν σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα αποτελεσματικό αντηλιακό με προστασία UVA-UVB και υφή που προστατεύει από τις εξωτερικές περιβαλλοντικές επιδράσεις σε καθημερινή βάση. Μπορεί ακόμα να μειώσει τις επιπτώσεις της φωτογήρανσης του δέρματος, όπως την ανάπτυξη πανάδων και κηλίδων.

La Roche Posay Anthelios Pigment Correct Με Χρώμα SPF50+ 50ml

28.00€
ΕΚΠΤΩΣΗ: -40%
16.80€

  • Κατά της υπερμελάχρωσης
  • Με τη νέα τεχνολογία CELLOX-B3 TECH™ με Mexoryl XL είναι σχεδιασμένο
    να περιορίζει τις βλάβες που δημιουργούνται από UVB/UVA, IR-A
    & ρύπανση
  • Δοκιμασμένο κάτω από δερματολογικό έλεγχο

Αντηλιακή κρέμα La Roche Posay Anthelios Pigment Correct Tinted SPF50+ νέας γενιάς που προστατεύει από τη φωτογήρανση που προκαλείται από τη καθημερινή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και βοηθά στη διόρθωση, προσφέροντας ορατή μείωση της υπερμελάγχρωσης.

Lierac Sunissime ΒΒ Fluide Protecteur Anti-Age Global SPF50 40ml

34.55€
ΕΚΠΤΩΣΗ: -50%
17.27€

  • Η χροιά της επιδερμίδας είναι πιο ομοιογενής και δεν εμφανίζει νέες κηλίδες
  • Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και επαναπυκνώνει την επιδερμίδα
  • Ένα πεπτίδιο ενεργοποίησης του μαυρίσματος συμβάλλει σε ένα λαμπερό,
    ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς κηλίδες
  • Οι λεπτές γραμμές λειαίνονται και η επιδερμίδα παραμένει σφριγηλή
  • Με ευχάριστο άρωμα παγωμένου περγαμόντου

Αντιγηραντική λεπτόρρευστη αντηλίακή κρέμα Lierac Sunissime ΒΒ Fluide Protecteur Anti-Age Global SPF50 με το απολαυστικό άρωμα παγωμένου περγαμόντου, γιασεμιού και νερού καρύδας λιώνει στην επιδερμίδα και την καλύπτει με ένα ελαφρύ πέπλο από χρυσές χρωστικές που ταιριάζουν σε όλους τους χρωματικούς τόνους. Οι ατέλειες μειώνονται, η χροιά της επιδερμίδας είναι πιο ομοιογενής με όμορφη σατινέ υφή.

Vichy Capital Soleil Anti Dark Spot 3in1 Tinted Face Cream SPF50+ 50ml

25.67€
ΕΚΠΤΩΣΗ: -40%
15.40€

  • Μη λιπαρή υφή με "στεγνό" τελείωμα
  • 3-σε-1 δράση: Προστατεύει - Χαρίζει ομοιοομορφία - Προλαμβάνει

Αντιηλιακή κρέμα προσώπου Vichy Capital Soleil Anti Dark Spot 3in1 SPF50+ με χρώμα για φροντίδα των κηλίδων 3 σε 1. Χαρίζει ομοιομορφία άμεσα χάρη στις μεταλλικές χρωστικές. Διορθώνει τις κηλίδες μέρα με την μέρα χάρη στην σύνθεσή της η οποία είναι εμπλουτισμένη με Phe-Resorcinol, ένα ενεργό συστατικό κατά των κηλίδων και προστατεύει από την UVB/UVA ακτινοβολία.

Αντηλιακά προσώπου με χρώμα, ματ και βελούδινη υφή

Ψάχνετε ένα αντηλιακό με αποτελεσματική κάλυψη, ματ αποτέλεσμα και βελούδινη υφή; Παρακάτω θα βρείτε 3 αντηλιακά που θα γίνουν αναντικατάστατες προσθήκες στην καθημερινή καλοκαιρινή ρουτίνα σας, καθώς προσφέρουν μεγάλη αντηλιακή προστασία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν βάση για το μακιγιάζ σας!

Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face SPF50+ 50ml

31.69€
ΕΚΠΤΩΣΗ: -40%
19.01€

  • Βελούδινη αίσθηση
  • Ματ όψη για 6 ώρες, απορροφώντας τη λιπαρότητα και το σμήγμα
  • Απάλυνση της όψης των ρυτίδων
  • Ανθεκτικότητα στο νερό
  • Μη λιπαρή υφή. Δερματολογικά ελεγμένη

To Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face SPF50+ χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος» και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ, ομοιογενή όψη και απαλύνει την όψη των ρυτίδων.

Pharmasept Heliodor Face Tinted Sun Cream SPF50 50ml

19.80€
ΕΚΠΤΩΣΗ: -47%
10.49€

  • Η αντηλιακή προστασία της σειράς heliodor βασίζεται 100%
    στο φυσικό φίλτρο από οξείδιο του ψευδαργύρου, ZANO 20
  • Ομοιόμορφη κάλυψη και ματ αποτέλεσμα
  • Ενυδατική και προληπτική αντιγηραντική δράση
  • Κατάλληλο για εγκύους, θηλάζουσες και διαβητικούς

Αντηλιακή κρέμα Pharmasept Heliodor Face Tinted Sun Cream SPF50 με χρώμα για πρόσωπο και ντεκολτέ, υψηλής προστασίας SPF 50, με το 100% φυσικό αντηλιακό φίλτρο από οξείδιο του ψευδαργύρου, ZANO 20, σε non-nano μορφή, που δεν προκαλεί φωτοαλλεργίες και φωτοτοξικότητα. Έχει βιοδιασπώμενη σύνθεση, ευχάριστη υφή για εύκολη εφαρμογή, ενώ παράλληλα είναι ανθεκτική σε νερό και ιδρώτα. Χαρίζει φυσική, ομοιόμορφη κάλυψη και ματ αποτέλεσμα με φυσική πούδρα. Ιδανική για όλους τους φωτότυπους δέρματος.

La Roche Posay Anthelios Mineral One Daily Cream Tan Shade 03 SPF50+ 30ml

23.00€
ΕΚΠΤΩΣΗ: -40%
13.80€

  • Προσφέρει φυσική κάλυψη
  • Ενυδατώνει το δέρμα για 24 ώρες και προστατεύει
    από την φωτορύπανση
  • Καθημερινή ελαφριά κρέμα. Μη λιπαρή
  • Μη κολλώδης. Ματ και φυσικό φινίρισμα

Η La Roche Posay Anthelios Mineral One Daily Cream Tan Shade 03 SPF50+ αντιηλιακή με χρώμα για ματ αποτέλεσμα είναι το πρώτο προϊόν καθημερινής προστασίας για το ευαίσθητο δέρμα που περιέχει ΕΝΑ μόνο ορυκτό φίλτρο UV για προστασία ευρέος φάσματος

Ποιό είναι λοιπόν το καλύτερο αντηλιακό με χρώμα για το δέρμα σας; Αυτό που θα φοράτε! Για αυτό είναι σημαντικό να βρείτε ένα αντηλιακό με χρώμα που θα καλύψει τις ανάγκες του δέρματός σας και θα γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής σας ρουτίνας ομορφιάς!

follow us on instagram