Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

*Iσχυεi για παραγγελίες έως 2kg

Αναζήτηση
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 10€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€ ΕΩΣ 2KG
WEB PRICE ONLY
ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ 10:00 - 17:00
Παγκόσμια Ημέρα του Ύπνου: Μελατονίνη και βιταμίνη Β6

Παγκόσμια Ημέρα του Ύπνου: Μελατονίνη και βιταμίνη Β6

Για έναν πραγματικά ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο, επιλέξτε ένα σκεύασμα με μελατονίνη & βιταμίνη Β6

Δεν είναι απλώς ένα υπέρτατο αγαθό, το οποίο μας ξεκουράζει, μας χαλαρώνει και μας δίνει ενέργεια, είναι και ένας μηχανισμός επιδιόρθωσης της «ζημιάς» των κυττάρων, αλλά και ένας μηχανισμός άμυνας.

Μιλάμε φυσικά για τον ύπνο, με την Παγκόσμια Ημέρα, να τιμάται την τρίτη Παρασκευή του Μαρτίου. Ο ύπνος αποτελεί στην κυριολεξία ένα δημόσιο και δωρεάν αγαθό και ένα δώρο για όλο τον κόσμο, ωστόσο το ερώτημα που πολλές φορές τίθεται από όλους μας καθώς και τους επιστήμονες, είναι κατά πόσο ο ύπνος στην πραγματικότητα, είναι βαθύς και ξεκούραστος. Διότι ένα ποιοτικός ύπνος όπως καλά γνωρίζουμε, είναι το μεγάλο ζητούμενο και αυτό που θα μας ξεκουράσει και θα μας τονώσει, δίνοντάς μας πραγματική ενέργεια και δύναμη για την επόμενη ημέρα με τις πολλές υποχρεώσεις.

Όταν η αυπνία κάνει την εμφάνισή της και επιμένει για πολλές ημέρες, τότε το νευρικό σύστημα κλονίζεται και η υγεία μας μπορεί να καταρρεύσει.

Η έλλειψη ποιοτικού ύπνου και η αϋπνία μπορούν να οδηγήσουν σε

  • κατάθλιψη
  • διαταραχές της μνήμης
  • αύξηση της πίεσης
  • έμφραγμα
  • εγκεφαλικο
  • αρρυθμίες

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής ωστόσο, οι έξυπνες συσκευές με το μπλε χρώμα τους, το χρόνιο στρες, η μακροχρόνια κόπωση και οι αλλαγές που βιώνουμε τα δύο τελευταία χρόνια εξαιτίας της πανδημίας και του εγκλεισμού, είναι πολύ εύκολο να διαταράξουν τον ύπνο μας.

Στις περιπτώσεις αυτές, χρειαζόμαστε ένα σκεύασμα, το οποίο θα μας βοηθήσει για την γρηγορότερη έλευση του ύπνου. Ένα συμπλήρωμα διατροφής, ιδανικό για έναν παρατεταμένο και ξεκούραστο ύπνο, που θα συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Στη σύνθεσή του, σημαντικό είναι να περιλαμβάνει μελατονίνη και βιταμίνη Β6, όπως το Hypnofix. Το εν λόγω σκεύασμα σε μορφή strips (ταινίες). Μία ταινία πριν τον ύπνο είναι αρκετή, ενώ σε περιπτώσεις jet lag, ενδείκνυται 1 ταινία πριν τον ύπνο την πρώτη μέρα του ταξιδιού. Μπορείτε να συνεχίστε τη χορήγηση για μερικές μέρες αφού φτάσετε στον προορισμό σας. Τοποθετήστε την ταινία στη γλώσσα ή στον ουρανίσκο και αφήστε την να διαλυθεί. Δεν είναι απαραίτητο να χορηγηθεί με νερό.

Πως βοηθάει η μελατονίνη και η βιταμίνη Β6 στην ποιότητα του ύπνου μας;

Η Μελατονίνη είναι μία ουσία που παράγεται στον οργανισμό τη νύχτα και προάγει την έλευση του ύπνου. H φυσιολογική έκκρισή της γίνεται από την επίφυση, ένα μικρό αδένα του εγκεφάλου και συμβαίνει κατά τη διάρκεια της κανονικής ώρας ύπνου, γι’ αυτό και ονομάζεται “η ορμόνη της νύχτας.”

Η βιταμίνη Β6 βοηθά το σώμα να διατηρήσει ένα υγιές νευρικό σύστημα. Επίσης, βοηθά τον οργανισμό να παράγει μελατονίνη & συνδέεται με τη διάθεσή μας και με την ποιότητα του ύπνου.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, μας υπενθυμίζει την αξία του ξεκούραστου ύπνου. Έτσι την επόμενη φορά, ευχηθείτε στους οικείους σας έναν ξεκούραστο ποιοτικό ύπνο και όχι μόνο… όνειρα γλυκά!

follow us on instagram