Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

*Iσχυεi για παραγγελίες έως 2kg

Αναζήτηση
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 10€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€ ΕΩΣ 2KG
WEB PRICE ONLY
ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ 10:00 - 17:00
Βελτιώστε τη διάθεσή σας με… φυσικό τρόπο!

Βελτιώστε τη διάθεσή σας με… φυσικό τρόπο!

Στην καθημερινότητα βιώνουμε πολύ συχνά δύσκολες καταστάσεις που προκαλούν μεταπτώσεις στην ψυχολογία μας. Συναισθήματα, όπως ανασφάλεια και φόβος, φαίνεται πως κυριαρχούν στις ψυχές πολλών ανθρώπων ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό λόγω πανδημίας, οικονομικών προβλημάτων κτλ. Ωστόσο, στο χέρι μας είναι να απελευθερωθούμε από αυτά τα άσχημα συναισθήματα και να επιλέξουμε έναν πιο όμορφο τρόπο ζωής. Όσο μπορούμε να αποβάλλουμε τις αρνητικές σκέψεις και να εκπαιδεύσουμε το μυαλό μας να εστιάζει μόνο στη θετική πλευρά. Αυτό είναι ίσως και το πιο σπουδαίο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.

Πώς μπορούμε, λοιπόν, να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας;

Άσκηση

Έχει αποδειχθεί πάρα πολλές φορές ότι η άσκηση φέρει άριστα αποτελέσματα στην ψυχική υγεία. Η βελτίωση της καρδιαγγειακής λειτουργίας και η έκκριση χημικών ουσιών στον οργανισμό, μέσω της άσκησης, έχει άμεση επίδραση στη διάθεση του ασκούμενου. Η ευχάριστη διάθεση συνδέεται με χημικές ουσίες που εκκρίνονται στον εγκέφαλο και επιδρούν στην ψυχολογική κατάσταση του ατόμου.

Μασάζ

Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι έκαναν μια επισκόπηση 12 μελετών σχετικά με τα οφέλη του μασάζ και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του άγχους και της κατάθλιψης επειδή επηρεάζει τη βιοχημεία του σώματος. Σειρά μελετών με πάνω από 500 συμμετέχοντες (άντρες, γυναίκες και παιδιά) με κατάθλιψη ή άγχος, έδειξαν ότι η θεραπεία με μασάζ μείωσε τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες έως και 53% και αύξησε τα επίπεδα σεροτονίνης.

Ηλιοφάνεια

Τους χειμερινούς μήνες και ειδικά Ιανουάριο και Φεβρουάριο, μην αφήνετε την ηλιοφάνεια ανεκμετάλλευτη. Η εποχική συναισθηματική διαταραχή είναι συνηθισμένη κατά τους χειμερινούς μήνες και σχετίζεται με την απουσία φυσικού φωτός. Αυστραλιανή μελέτη έδειξε ότι οι άνθρωποι έχουν υψηλότερα επίπεδα σεροτονίνης κατά τις ηλιόλουστες μέρες συγκριτικά με τις ημέρες που επικρατεί συννεφιά.

Διαλογισμός

Όλες οι τεχνικές χαλάρωσης έχουν σημαντικά οφέλη για την ψυχική υγεία. Έρευνες δείχνουν ότι ο διαλογισμός μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση και να αυξήσει τα επίπεδα σεροτονίνης, ενώ αρκούν 30 λεπτά για να βελτιώσουν τα συμπτώματα της κατάθλιψης, σύμφωνα με μία μελέτη του Πανεπιστημίου Johns Hopkins.

Διατροφή

Όσον αφορά τη διατροφή επιλέγουμε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β που ενισχύουν την καλή πνευματική κατάσταση. Τα όσπρια, το κρέας, τα αυγά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα φρούτα και τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά είναι ιδανικές.
Σύμφωνα με έρευνες, ο κρόκος ροδιόλας έχει θεραπευτικές ιδιότητες που βοηθούν στην ψυχολογική μας κατάσταση, καθώς ανακουφίζει από το άγχος, ενισχύει τη διανοητική απόδοση και βελτιώνει τη διάθεση.

Η συνεργιστική φόρμουλα Think Positive της Power Health περιέχει τις βιταμίνες Β1, Β5, Β6, Β12 και εκχυλίσματα Κρόκου και Ροδιόλας. Οι βιταμίνες Β1, Β5, Β6, Β12 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Οι βιταμίνες Β1, Β6 και Β12 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία. Το παντοθενικό οξύ συμβάλλει στη φυσιολογική νοητική επίδοση.

follow us on instagram