Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

*Iσχυεi για παραγγελίες έως 2kg

Αναζήτηση
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 10€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€ ΕΩΣ 2KG
WEB PRICE ONLY
ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ 10:00 - 17:00
Face Yoga: Τι είναι και βασικές ασκήσεις για νεανική επιδερμίδα

Face Yoga: Τι είναι και βασικές ασκήσεις για νεανική επιδερμίδα

Αντίο ρυτίδες: Ήρθε η Face Yoga

Γνωρίζετε την νέα θαυματουργή αντιγηραντική γυμναστική προσώπου; Δεν θέλουμε να υπερβάλλουμε, οπότε ας την ονομάσουμε «workout με slow age αποτέλεσμα». Η Face Yoga έχει τη βασικό σκεπτικό των πιέσεων και της επαφής. Αυτό σημαίνει ότι στην καλύτερη περίπτωση κάνετε καθημερινές διατατικές ασκήσεις, συνήθως με τα χέρια σας, στο πρόσωπό σας, αντί για το σώμα σας. Είναι λογικό, άλλωστε, υπάρχουν μύες και  στο πρόσωπο – 26 στο σύνολό τους! Και ειδικά τώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, ο αυξημένος χρόνος εργασίας στο γραφείο ή στο σπίτι μπροστά στην οθόνη επιβαρύνει το δέρμα μας.

Επίσης, επιλέξτε τη Face Yoga, ως μια οικονομικά αποδοτική και βιώσιμη λύση για όμορφο δέρμα.

Παρακάτω εξηγούμε τα πάντα γύρω από την Face Yoga και σας δείχνουμε τις καλύτερες ασκήσεις:

Face Yoga: Τι είναι και τι σου προσφέρει;

Η Γιόγκα Προσώπου είναι ένα είδος προπόνησης των μυών του προσώπου. Αυτό αναζωογονεί το δέρμα, εξουδετερώνει τις ρυτίδες και προάγει την κυκλοφορία του αίματος – και φέρνει μια αίσθηση χαλάρωσης. Μόλις λίγα λεπτά την ημέρα υπόσχονται ένα ορατό αντιγηραντικό αποτέλεσμα. Δρα παρόμοια με τη νευροτοξίνη Botox/ Βοτουλινική τοξίνη Α. Τα ερεθίσματα προς τους μύες μπλοκάρονται και έτσι χαλαρώνουν. Στη Face Yoga, η διαρκής χαλάρωση συμβαίνει με φυσικό τρόπο.

Τα οφέλη έχουν επίσης ψυχολογικό αντίκτυπο. Το μασάζ και η πιέσεις του δέρματος απελευθερώνουν ορμόνες ευεξίας. Αυτό στη συνέχεια ανακουφίζει από το άγχος, χαλαρώνει και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Όχι μόνο υπάρχουν πολλές μελέτες που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της γιόγκα προσώπου, αλλά υπάρχουν επίσης πολλά αστέρια του Χόλιγουντ στους οποίους μπορείτε να θαυμάσετε τα αποτελέσματα. Παρεμπιπτόντως, η "εφευρέτης" είναι η Fumiko Takatsu, μία γυναίκα από την Ιαπωνία, όπου εφάρμοσε τις αρχές της Hatha Yoga στους μύες του προσώπου. Ήθελε να αντισταθμίσει τη ζημιά που προκλήθηκε στο πρόσωπό της μετά από ένα ατύχημα.

Προβληματικές ζώνες: Εδώ βοηθάει η Face Yoga

Όσο μεγαλώνουμε, τα σημάδια γήρανσης που κάνουν πιο συχνά την εμφάνισή τους, είναι οι ρυτίδες του μετώπου, οι γραμμές έκφρασης μεταξύ των φρυδιών ή οι ρινοχειλικές ρυτίδες. Και φυσικά γύρω από τα μάτια: σακούλες, ρυτίδες έκφρασης, το πόδι της χήνας, πρησμένα και κουρασμένα μάτια.
Εμφανή είναι επίσης τα σημάδια του χρόνου και στα χείλη, το σαγόνι, τον λαιμό και το ντεκολτέ.

Εκτός από τα αποτελέσματα στην όψη του δέρματος του προσώπου, η face yoga μπορεί να αντιμετωπίσει και θέματα υγείας της, όπως είναι το τρίξιμο των δοντιών, οι εμβοές, η ημικρανία και ο πονοκέφαλος.

Η face yoga λοιπόν μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθησή μας και να φέρει μία συνολική ευεξία στον οργανισμό μας.

Πλεονεκτήματα της Face Yoga:

  • Οι επιφανειακές ρυτίδες μειώνονται
  • Τα κουρασμένα μάτια και το χλωμό δέρμα αναζωογονούνται
  • Οι χαλαρές γωνίες του στόματος ελαχιστοποιούνται
  • Το περίγραμμα του προσώπου εξομαλύνεται
  • Το δέρμα δείχνει νεότερο

Έτσι λειτουργεί η Face Yoga – Βήμα βήμα ασκήσεις και για αρχάριους

Τι χρειάζεστε: Δεν χρειάζονται σκεύη – εκτός από τα χέρια σας!
Πως λειτουργεί: Θα πρέπει να κάνετε κάθε άσκηση αρκετές φορές.

Βήμα 1: Προετοιμασία

Καθαρίστε τα χέρια και το πρόσωπό σας και αφαιρέστε την λιπαρότητα του (εάν έχετε ξηρό δέρμα, εφαρμόστε μία κρέμα ενυδάτωσης πρώτα). Στη συνέχεια, τοποθετήστε τον εαυτό σας μπροστά από έναν καθρέφτη.

Βήμα 2: Προθέρμανση

Για καλύτερη κυκλοφορία, χτυπήστε απαλά τα δάκτυλά σας πάνω από το πρόσωπο, στο λαιμό και το ντεκολτέ.

Βήμα 3: Μασάζ του τριχωτού της κεφαλής

Απλώστε τα δάχτυλα και στις δύο πλευρές του κεφαλιού και κάντε μασάζ σε ολόκληρο το τριχωτό της κεφαλής με αριστερόστροφες κυκλικές κινήσεις.

Βήμα 4: Διέγερση των τριών σημαντικότερων μυών του αυτιού

Ένα σημείο βρίσκεται στην οπή μπροστά από το άνοιγμα του αυτιού, το δεύτερο βρίσκεται ένα τρίτο του αυτιού πιο πάνω. Το τρίτο είναι πάνω από το αυτί. Και στα τρία σημεία θα πρέπει να αισθάνεστε παλμούς. Διεγείρετε τις περιοχές 60 φορές για δύο λεπτά το καθένα.

Step 5: Duckface

Τραβήξτε τα μάγουλά σας έντονα προς τα μέσα και φουσκώστε τα χείλη σας. Μετά από ένα λεπτό, φουσκώστε τα μάγουλά σας για λίγα δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε.

Βήμα 6: Stretching ματιών

Τοποθετήστε τα χέρια σας στους κροτάφους και τραβήξτε τους προς τα πίσω. Τα μάτια είναι κλειστά, το πρόσωπο τεταμένο και το στόμα σχηματίζει «Ο».

Tip: Ποτέ μην πιέζεις ή τραβάς πολύ δυνατά, αλλιώς μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα και να δημιουργήσει ρυτίδες!

Εύρεση της σωστής μεθόδου: Face Yoga ανά προβληματική περιοχή

Αποκαλύπτουμε τις συμβουλές και τα κόλπα για κάθε περιοχή:

  • Ενάντια στις ρινοχειλικές πτυχές: Τοποθετήστε τις άκρες των δακτύλων στα ρουθούνια και τραβήξτε προς το πλευρό του προσώπου. Επαναλάβετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε.
  • Ενάντια στις ρυτίδες των χειλιών: Χαμογελάστε και ρουφήξτε τα χείλη σας πάνω από τα δόντια σας.
  • Στο διπλό πηγούνι: Τοποθετήστε τις γροθιές σας κάτω από το πηγούνι σας και ασκήστε ελαφριά πίεση. Ασκήστε ταυτόχρονα αντίσταση με την κάτω γνάθο ανοίγοντας το στόμα σας.
  • Ενάντια στις ρυτίδες του μετώπου: Τοποθετήστε ένα δάχτυλο στο εσωτερικό των φρυδιών και ένα δάχτυλο στη μέση. Και τα δύο δάχτυλα σε κάθε πλευρά τραβούν τώρα προς αντίθετες κατευθύνσεις, ώστε να σφίγγετε το δέρμα.
  • Ενάντια στο πόδι της χήνας: Ανοίξτε τα μάτια σας διάπλατα. Χρησιμοποιώντας τους δείκτες σας, κρατήστε το δέρμα κάτω από την εξωτερική γωνία του φρυδιού και κλείστε τα μάτια σας για μερικές φορές.
  • Ενάντια στα χλωμά μάγουλα: Λυγίστε το δείκτη σας και πιέστε τον από τα ρουθούνια στα αυτιά. Το λεγόμενο "λιοντάρι" είναι επίσης υπέροχο σε αυτή τη περίπτωση: το στόμα (και τα μάτια) ανοίγουν πολύ, αφήστε τη γλώσσα σας να κρεμάσει.
  • Για σφιχτό λαιμό: Κοιτάξτε ψηλά και βάλτε τα χέρια σας στην κλείδα. Τραβήξτε το δέρμα προς τα κάτω.
  • Για ένα ωραίο ντεκολτέ: Κάντε το λαιμό σας μακρύ και γυρίστε το κεφάλι σας προς τη μία πλευρά. Στη συνέχεια, βγάλτε τη γλώσσα σας και αλλάξτε πλευρές αρκετές φορές.

Πόσο καιρό και πόσο συχνά χρειάζεται η Face Yoga;

Η Face Yoga πρέπει να ασκείται για περίπου 15-30 λεπτά (ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα), 5 φορές την εβδομάδα. Πολύ αφοσιωμένες γυναίκες που θέλουν ένα βέλτιστο αποτέλεσμα μπορούν ακόμη και να το εξασκήσουν καθημερινά. Μπορείτε επίσης να το ενσωματώσετε στην τακτική σας πρακτική γιόγκα. Και όπως εκεί, η γιόγκα προσώπου μπορεί επίσης να συνδυαστεί με την αναπνοή.

Αντιμετωπίστε τη Γιόγκα ως αιώνια πηγή νεότητας; Εκτός από την face yoga, η άσκηση, η υγιεινή διατροφή και ο τρόπος ζωής καθώς και η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας και, φυσικά, η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία είναι απαραίτητα για έναν υγιή οργανισμό και μία νεανική επιδερμίδα.

Το Face Yoga συνιστάται επίσης σίγουρα !

follow us on instagram