Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

*Iσχυεi για παραγγελίες έως 2kg

Αναζήτηση
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 10€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€ ΕΩΣ 2KG
WEB PRICE ONLY
ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ 10:00 - 17:00
10 λιποδιαλύτες για γρήγορο αδυνάτισμα

10 λιποδιαλύτες για γρήγορο αδυνάτισμα

Αν θέλετε να χάσετε βάρος, ένας συνδυασμός μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής και ενός προγράμματος άσκησης είναι ιδανικός. Επιπλέον, φυσικοί λιποδιαλυτες μπορούν να σας υποστηρίξουν αποτελεσματικά στην απώλεια βάρους. Διαβάστε παρακάτω τα 10 φυσικά τρόφιμα, βότανα και θρεπτικά συστατικά, που διεγείρουν το μεταβολισμό σας και ως αποτέλεσμα καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες. Βρείτε τα επίσης φυσικά σε συμπληρώματα διατροφής

Ανάψετε το “booster” καύσης λίπους με 10 λιποδιαλύτες για γρήγορο αδυνάτισμα

1. Πράστινο τσάι

Το πράσινο τσάι, το Sencha, το Matcha και άλλα πράσινα τσάγια περιέχουν πολλά φυτοχημικά. Επίσης τανίνες και πικρές ουσίες, όπως οι κατεχίνες, και αμινοξέα όπως η L-θεανίνη. Τα διάφορα συστατικά του πράσινου τσαγιού λέγεται ότι βοηθούν στην ταχύτερη καύση του υπάρχοντος λιπώδους ιστού διεγείροντας τη μετατροπή της διαιτητικής ενέργειας σε θερμότητα του σώματος. Ο μεταβολισμός επιταχύνεται και το σώμα καίει επιπλέον θερμίδες. Απλά πίνοντας τσάι και γίνεστε πιο αδύνατοι - δεν γίνεται καλύτερο από αυτό, σωστά;

Δες θέλετε να φτιάχνετε τσάι; Δοκιμάστε τα αναβράζοντα δισκία Green Tea της Power Health με εκχύλισμα από πράσινο τσάι και βιταμίνη C. 

2. Τζίντζερ

Ένας από τους καλύτερους φυσικούς λιποδιαλύτες είναι το τζίντζερ. Οι πικάντικες ουσίες του αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος. Αυτό διεγείρει το μεταβολισμό και επίσης επιταχύνει την καύση λίπους. Επιπλέον, τα συστατικά του τζίντζερ διεγείρουν την πέψη και να υποστηρίζουν την αποτοξίνωση του οργανισμού μας.

Ξέρατε ότι: Τα αιθέρια έλαια, συστατικά των μπαχαρικών όπως το τζίντζερ, το μπαχάρι ;ή η κανέλα  έχουν διεγερτική επίδραση στην πέψη και το μεταβολισμό παρόμοια με το τσίλι.

3. Πράσινος καφές

Ο καφές είναι ιδανικός για να ξεκινήσετε το μεταβολισμό σας - φυσικά χωρίς πολά λιπαρά και ζάχαρη και λόγω της καφεΐνης παρακαλώ όχι περισσότερο από τέσσερα φλιτζάνια την ημέρα. Εκτός από την καφεΐνη, ο πράσινος καφές περιέχει επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο λέγεται ότι υποστηρίζει το σώμα στην καύση λίπους. Το χλωρογενικό οξύ είναι πολύ ευαίσθητο στη θερμότητα και χάνεται στη διαδικασία καβουρδίσματος, γι 'αυτό υπάρχει μόνο σε μικρές ποσότητες στον καφέ που πίνουμε το πρωί.

Καφεΐνη: Το διεγερτικό από το αγαπημένο μας ζεστό ρόφημα θερμαίνει πραγματικά το μεταβολισμό. Η καφεΐνη και η βιταμίνη νιασίνη βελτιώνουν την καύση λίπους και αυξάνουν την ενεργειακή δαπάνη έως και 100 θερμίδες την ημέρα. Αυτό απαιτεί δύο φλιτζάνια καφέ φίλτρου ή διπλό εσπρέσο. Αλλά παρακαλώ χωρίς γάλα και ζάχαρη - διαφορετικά το ευνοϊκό αποτέλεσμα θα ακυρωθεί αμέσως!

Βρείτε τα ευεργετικά αποτελέσματα του καφέ, χωρίς τις αρνητικές του επιδράσεις, στον Πράσινο Καφές της Superfoods. Περιέχει 250mg εκχυλίσματος Coffea arabica υπό αυστηρών προδιαγραφών επεξεργασία ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή περιεκτικότητα στο ενεργό συστατικό, το χλωρογενικό οξύ 125mg. 

4. Μηλόξυδο

Για δεκαετίες, όλοι όσοι θέλουν να απαλλαγούν από τα παχιά μαξιλάρια έχουν ορκιστεί από αυτό το φάρμακο στο σπίτι! Το μηλόξυδο λέγεται ότι διεγείρει την πέψη και μειώνει την πείνα. Η υγιής πέψη εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα μεταβολίζονται γρηγορότερα, γεγονός που με τη σειρά του βοηθά στην ταχύτερη καύση λίπους. 

Tip: Ένα τέταρτο πριν από το κυρίως γεύμα διαλύστε ένα 1 αναβράζον δισκίο Power Health Flat Belly σε ένα ποτήρι νερό για να μειώσετε την αίσθητης της πείνας και να διεγείρετε την διαδικασία πέψης.

5. Ανανάς

Ο ανανάς είναι ένα από τα φρούτα που έχουν συγκριτικά λίγες θερμίδες. Το νόστιμο αυτό τροπικό φρούτο περιέχει σχεδόν διπλάσια βιταμίνη C από, για παράδειγμα, το ρόδι! Μόλις 100 γραμμάρια ανανά καλύπτουν περίπου το 20 τοις εκατό της μέσης ημερήσιας απαίτησης βιταμίνης C. Ο μίσχος του Ανανά περιέχει σε μεγάλες ποσότητες ένα πρωτεολυτικό ένζυμο, τη βρωμελαΐνη η οποία έχει πολύ ενδιαφέρουσες ιδιότητες. Διασπά τις μεγάλου μεγέθους πρωτεΐνες, επιταχύνοντας έτσι τη χώνεψή τους και βοηθά στην αποβολή τους από τον οργανισμό  Είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό όπλο για την αντιμετώπιση του υπερβολικού βάρους που συνδέεται με την κατακράτηση υγρών ή την κυτταρίτιδα. Διασπώντας τις πρωτεΐνες που «στηρίζουν» τους ιστούς με κυτταρίτιδα, βοηθάμε την αποτοξίνωση, την κινητοποίηση και απομάκρυνση των λιπαρών στοιχείων από τις αποθήκες τους.

3 κάψουλες την ημέρα, ανάμεσα στα γεύματα, μαζί με ένα μεγάλο ποτήρι νερό από τον Ανανά της Arkopharma αρκούν για να ενισχύσουν την λιποδιάλυση. Δοκιμάστε το!

6. Αγκινάρα

Χάρη στα συστατικά της, η αγκινάρα λέγεται ότι έχει διεγερτική επίδραση στο ήπαρ και τη χολή. Το χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες, νόστιμο φυτό από την περιοχή της Μεσογείου μπορεί να διεγείρει την παραγωγή χολικών οξέων, οι πικρές ουσίες του έχουν πεπτικό αποτέλεσμα. Η κυναρίνη της αγκινάρας λέγεται ότι βοηθά το ήπαρ να αποτοξινώσει το σώμα. Ειδικά ως εκκινητής με πολλές πικρές ουσίες, η αγκινάρα χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της πέψης του λίπους. Αυτό αυξάνει τα χολικά οξέα στο έντερο και διευκολύνει την πέψη του λίπους. Υπέροχο για να παραμείνετε αδύνατοι - ή να γίνετε πιο αδύνατοι!

Ενισχύστε τη διεργασία μεταβολισμού λιπαρών (λιπιδίων) σε ενέργεια με το Lipotropic Factors της Solgar, που αποτελεί έναν συνεργιακό αποτελεσματικό συνδυασμό τριών συστατικών, της χολίνης, της ινοσιτόλης και της L-μεθειονίνης.

7. Καψαϊκίνη

Η πικάντικη ουσία από το τσίλι, το πιπέρι, την πάπρικα και τη σία μας κάνει να ιδρώνουμε και να ξεκινάμε το μεταβολισμό μας. Όπως και με τον αθλητισμό, η ουσία αυξάνει την παραγωγή θερμότητας στο σώμα βραχυπρόθεσμα και αυξάνει προσωρινά την κατανάλωση θερμίδων κατά 25 τοις εκατό. Έτσι: Τρώτε πικάντικα πιο συχνά για ένα μικρό boost καύσης λίπους.

Διαφορετικά δοκιμάστε ένα συμπλήρωμα διατροφής με θερμογενετική δράση, όπως το Anderson Sculpture Thermoreducer.

8. L-Καρνιτίνη

Ο φυσικός λιποδιαλύτης βρίσκεται στο κόκκινο κρέας, ειδικά στο αρνί, αλλά και στο βόειο κρέας και το κυνήγι. Μελέτες δείχνουν ότι μια καλή λήψη L-καρνιτίνης μπορεί να αυξήσει την καύση λίπους κατά τη διάρκεια της άσκησης κατά 13 τοις εκατό.

Διαλύστε μία δόση 2000mg L-καρνιτίνης από τη My Elements στο ρόφημα σας, πριν από την προπόνησή σας. 

9. Πρωτεϊνες

Η πρωτεΐνη είναι ο νέος καλύτερος φίλος σας στο δρόμο προς το επιθυμητό βάρος σας. Επειδή σε αντίθεση με το λίπος και τους υδατάνθρακες, τα πλούσια σε πρωτεΐνες τρόφιμα ενισχύουν το μεταβολισμό σας αντί να τον παραλύουν. Αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα πρέπει να δαπανήσει πολλή ενέργεια για να αφομοιώσει την πρωτεΐνη και να τη διασπάσει στα συστατικά της, τα αμινοξέα. Αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα: Σύμφωνα με μελέτες, οι πρωτεΐνες αποτρέπουν την επιθυμία για φαγητό. Επιπλέον, έχει θετική επίδραση στο επίπεδο σακχάρου ή ινσουλίνης στο αίμα σας, καθώς αυτό αυξάνεται μόνο μέτρια μετά την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε πρωτεΐνες.

Αντικαταστήστε ένα γεύμα σας με το Power Health High Protein Diet 7-Day Meal. 

10. Εσπεριδοειδη

Όχι μόνο το πράσινο τσάι έχει θετικές επιδράσεις στο μεταβολισμό σας, αλλά και το νερό λεμονιού μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αδυνατίσετε. Οι πολυφαινόλες στα εσπεριδοειδή και ο πλούσιος σε βιταμίνη C συνδυασμός διεγείρει τον κουρασμένο μεταβολισμό και την πέψη σας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: το κιτρικό οξύ διεγείρει επίσης την παραγωγή υδροχλωρικού οξέος και πεψίνης στο στομάχι, γεγονός που βελτιώνει τη χρήση πρωτεΐνης.

Βιταμίνη C: Η προστατευτική ουσία όχι μόνο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά είναι επίσης σημαντική για το μεταβολισμό του λίπους. Μαζί με τη νιασίνη και τη βιταμίνη Β6, ελέγχει την παραγωγή L-καρνιτίνης και έτσι προάγει την καύση λίπους. Υπάρχουν πολλά σε εσπεριδοειδή, ακτινίδια, πιπεριές, αλλά και όλα τα είδη λάχανου.

Βρείτε εκχύλισμα εσπεριδοειδών και γκουαρανά στην φόρμουλα Sinetrol του συμπληρώματος διατροφής Power Health Platinum Range Lipolean Formula. 

Πολλές επιλογές; Μην ανησυχείτε!

Σας προτείνουμε τα τρία συμπληρώματα διατροφής που συνδυάζουν τους καλύτερους φυσικούς λιποδιαλύτες για γρήγορο αδυνάτισμα. 

  1. Agan Lipotropic Fat Control Formula: 
    Η Lipotropic formula συνίσταται από τέσσερα λιποτροπικά αμινοξέα και βιταμίνες του συμπλέγματος Β που συμβάλλουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων και στην εύρυθμη λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας
  2. My Elements Sports Lipo x7 Powder με Γεύση Πορτοκάλι-Ανανάς
    Το Lipo X7 Powder είναι μιας υψηλής ισχύος φόρμουλα με 7 συστατικά (πράσινο τσάι, πράσινος καφές, guarana, χρώμιο, L-Καρνιτίνη, χολίνη & καφεΐνη) που ενισχύει το μεταβολισμό και αυξάνει τις καύσεις.
  3. Solgar Lipotropic Factors
    Το συμπλήρωμα διατροφής Lipotropic Factors  αποτελεί έναν συνεργιακό αποτελεσματικό συνδυασμό τριών συστατικών, της χολίνης, της ινοσιτόλης και της L-μεθειονίνης.
follow us on instagram